Bonsai Ten


De zesde Memorial zal dit jaar opnieuw plaatsvinden op 't Veerle, te Brecht, in het weekend van 1 op 2 juni 2019. Natuurlijk kunt u het hele weekend lang terecht voor een prachtige tentoonstelling van grote en kleine maten bonsai, van 't Veerle zelf en van onze club "Asahi". Ook is het mogelijk om u in te schrijven voor de Ten. We reiken verschillende prijzen uit, waaronder de publieksprijs, waar men stemt op de favoriete opstelling en waarbij de onschuldige hand de winnaar zal uitkiezen.

Verder houden we een interessante workshop. Hideo Sekiyama zal vanuit het verre Japan afreizen voor deze gelegenheid. Hij zal het hele weekend ter beschikking zijn om tips te geven aan Azalea-liefhebbers, en demonstreren hoe u deze het beste behandelt tijdens de zomerbloei. De heer Sekiyama zal tevens een demo verzorgen waar u zich voor kunt inschrijven. Deze zal doorgaan bij een minimum van tien deelnemers.

Verder zijn andere experts als Thierry Quinchon aanwezig om vragen te beantwoorden, en zullen René Lecocq en Etiene Leeraert hun unieke handgemaakte creaties tentoonstellen (aankoop mogelijk). Natuurlijk kunt u ook in onze eigen bonsaishop terecht voor materiaal en bonsai, met een mooie selectie, recent ingevoerd uit Japan.

Inschrijven is simpel. Stuur snel een berichtje naar "info@vijvertuinen-tveerle.be" of krienbonsai@gmail.com. Download hier het inschrijvingsformulier in Word-formaat .

5memorial

5memorial1