De Japanse Tuinen imponeren niet in het minst door de dennen, esdoorns enz... die zo herkenbaar zijn vanwege hun gestileerde vorm. Geplaatst aan de oever van een koi vijver, of gewoon op een heuvel in een rotstuin zijn ze opvallend aanwezig en brengen meteen die typische oosterse sfeer in je tuin !
Maar ... het duurt jaren om een een mooi exemplaar op te kweken en al die tijd heb je dus een plant staan die nog helemaal niet aan de normen van de tuinbonsai voldoet !

Gelukkig zijn wij nu in staat om afgewerkte tuinbonsai te importeren, zodat de liefhebber zijn tuin kan aanleggen met een onmiddellijk resultaat ! Ook voor de kleine tuintjes hebben wij de passende formaten in huis, zodat je ook hier moeiteloos die typische oosterse sfeer kan creƫren. Of aan de inkom van je bonsaituin kan een schitterende Pinus parviflora je bezoekers welkom heten, terwijl ze aangeven dat de bezoeker welkom is in een tuin waar de bonsai kunst bedreven wordt.Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Ilex Crenata, Pinus Parviflora, Taxus cuspidata. Allen in alle formaten te verkrijgen, dus, naar ieders beurs en uit te kiezen uit onze ruime assortiment !

Bovendien beschikken we ook over de gesnoeide bolvormen in Azalea's en Enkianthus. Deze laatste verkleurt in de herfst van het fris groene loof naar een dieprode herfstkleur waarmee hij, in dat seizoen, meteen de blikvanger wordt in je tuin. In het begin van de lente met kleine licht roze bloemetjes en in de winter de fijne vertakking ! Gewoon een must in je Japanse tuin !

Eind mei - begin juni tonen dan de azalea - bollen hun bloemenpracht in alle tinten van roze tot lila. In je tuin wisselen de seizoenen met telkens weer een andere boom of bolvorm als kleurrijke snoeivorm.


En wil je je tuin echt helemaal af hebben, dan bieden wij je nog een verscheidenheid van (Japanse) tuinornamenten in een goede prijs / kwaliteit verhouding !Wij wensen je alvast een prettig verblijf
in je eigen Japanse tuin...