't VEERLE              Bonsai

 

  GRATIS  ruime parking                        

17 juli 2010

Start Koi Koi Food Verzorging Vijveraanleg Beadle filter Koi Show Nieuwtjes

BONSAI

 Free Myspace Layouts

Welkom op onze koi afdeling

Wat is er sierlijker dan de zo beweeglijke koi die door het water schiet en door iedereen , niet in het minst om zijn prachtige kleuren ,met bewonderende blikken gevolgd wordt .Een koi vijver is de blikvanger van elke Japanse tuin , en daarom nodigen wij U uit om onze koi afdeling te doorlopen en te zien wat wij U allemaal te bieden hebben !

Binnen ons koi park beschikken wij over 18 mudpools met een gezamenlijke inhoud van méér dan 8 miljoen liter water .Door de grootste specialist in Japan worden elk jaar prachtige baby-koi geselecteerd voor ons welke in de lente toekomen . Deze baby koi worden bij aankomst  in één van de mudpools geplaatst waar zij minimum 1 jaar kunnen opgroeien en klimatiseren. Al deze koi blijven dus minimum 1 jaar in ons park alvorens deze worden geplaatst in ons verkoopcenter , en zijn dus volledig aangepast aan ons klimaat. Door deze lange aanpassingsperiode zijn ze veel minder vatbaar voor allerlei parasieten en ze kunnen dus alle praktisch met garantie worden verkocht !

Niet elke koi groeit uit tot een 'grand champion ' . Vandaar dat in onze18 verkoopsbekkens prachtige koi te vinden zijn in alle variëteiten , groottes en prijsklasse naar ieders beurs . En bovendien kan U altijd rekenen op een deskundige begeleiding !

                          Veel plezier en tot spoedig

                                                  het Koi Team

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 17 juli 2010